ОТОРИЗИРАН ДИСТРИБУТОР НА OMRON INDUSTRIAL AUTOMATION - ПРОДУКТИ ЗА ИНДУСТРИАЛНА АВТОМАТИЗАЦИЯ

sofia@sitel-ltd.com

Пазарска кошница

0 Продукт(и)  - 0.00 лв
 • Честотни регулатори OMRON Q2V до 30 kW

  Висок клас - векторен контрол - вграден EMC филтър!Разгледай >>
 • Най-тънките индустриални релета G2RV-SR

  Вече с 25% по-малки и вградена LED индикация в цокълаРазгледай >>
 • ИМПУЛСНИ ЗАХРАНВАЩИ БЛОКОВЕ

  Тип книга, компактни, защитени. Отстъпка за количество S8VK - 24DCРазгледай >>
 • Терморегулатори E5CC, термосензори и SSR релета

  едни от най-разпространените моделиРазгледай >>
 • Честотни регулатори OMRON Q2A

  за големи мощности до 355kWРазгледай >>
 • ФОТОЕЛЕКТРИЧНИ ДАТЧИЦИ

  цилиндрични, правоъгълни, светлинни влакна при ограничено пространство и др.Разгледай >>
 • ПРОГРАМИРУЕМИ ЛОГИЧЕСКИ КОНТРОЛЕРИ

  Разгледай >>

 

Продуктите за индустриална автоматизация и електронните компоненти на ОМРОН притежават изключително високо качество, поради което са предпочетени от множество водещи производители по целия свят. От формирането и през 1933 година от д-р Казума Татейши в гр. Киото, Япония до сега, OMRON се е превърнала в една от водещите световни компании за промишлена автоматизация с богата гама от над 200,000 продукта - честотни инвертори за регулиране обороти на трифазни асинхронни двигатели, терморегулатори, индуктивни, фотоелектрични и капацитивни датчици, електромеханични и полупроводникови релета SSR, релета за време - таймери, контролни релета, програмируеми релета и контролери PLC, сензорни дисплеи и терминали, промишлени компютри, светлинни завеси, контактори, броячи, захранващи блокове, енкодери, бутони, крайни изключватели и много други.

През 1995 година инж. Юри Иванчев подписа първия ни договор за оторизиран дистрибуторство с европейската централа на OMRON, тогава разположена в Австрия, а днес – в Амстердам, Холандия. В град Хууфдорп се намира централният европейски склад, в който се поддържа складова наличност от над 2 милиона артикула, на разположение на всички европейски представители. След присъединяването на България към Европейския Съюз доставките станаха максимално опростени и бързи. Изпълняваме регулярни доставки всяка седмица със стандартен срок на транспортиране до 5 работни дни.

СИТЕЛ ЕООД разполага с четири офиса в страната - в градовете София, Пловдив, Плевен и Стара Загора, както и партньори и магазини - във Варна, Бургас, Шумен, Разград, Русе, Габрово, Казанлък, Перник, Благоевград. Вижте пълната контактна информация тук. Доставките до всяка точка на България се изпълняват за един ден - Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.

В офисите на СИТЕЛ ЕООД можете да получите техническа консултация, да си изберете продукти, както и да ги закупите чрез плащане, понастоящем, само по банков път. Обмисля се възможността за плащане с банкови карти в бъдеще, когато те бъдат приравнени на плащане по банка.

Поръчките, постъпили към нас по телефон, e-mail или през електронния ни магазин се изпращат както след предварително плащане по банков път с куриер СПИДИ или друг по избор, който се посочва в забележка, така и с плащане при получаване чрез популярната, напоследък, куриерска услуга наложен платеж с пощенски паричен превод (ППП), при която клиентът заплаща в брой, а сумите се превеждат на СИТЕЛ ЕООД по банков път. Въз основа на чл. 3 от Наредба 18, ние не издаваме касова бележка, а това прави куриерът, в случая СПИДИ (избран стандартно), с който към момента имаме договор за ППП или ЕКОНТ (ако посочите), който също е лицензиран по ЗПУПС. Разписката от куриера за ППП се прикрепя към фактурата и е необходимо и достатъчно законно средство за осчетоводяване на извършеното плащане в брой.

При иницииране на поръчка през е-магазина може да изберете един от двата начина на плащане и доставка - по банка със СПИДИ или друг куриер по избор, или при доставка в брой с ППП само със СПИДИ стандартно или ЕКОНТ, ако го посочите в забележка.

Голямо щастие за нас е фактът, че сме посветили работата си изцяло и единствено на висококачествените и безотказни японски продукти с марка OMRON, които много рядко предизвикват рекламации, благодарение на 100-процентовото им тестване още преди да напуснат всеки един от многобройните заводи на OMRON по света. Политиката на OMRON е да произвежда лесни за настройка и работа високотехнологични иновативни продукти с изключително високо качество, което води до спестяване на много усилия, време, енергия и средства.

Заповядайте при нас, за да спестите и вие!